Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Центар

Slobodan-IlievskiПретседател на Општинска Организација: Слободан Илиевски

Телефон за контакт: 078/494-809

Претседател на Форум на Млади: Крсте Јовковски 071/913-935

Претседател на Форум на Жени: Марија Инџевска 076 430 810

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Центар-Скопје: Булевар Илинден бр.48 (на 100 метри од зградата на Владата на РМ кон Градски Парк)

Лице за контакт со граѓани: Божидар Поп Ацев 070 245 996

Е-маил адреса: oo.centar@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Центар

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од понеделник до сабота: од 10 до 14 часот и од 17 до 21 часот и недела: од 10 до 14 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin