Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Свети Николе

suzana-dimovaПретседател на Општинска Организација: Сузана Димова

Телефон за контакт: 078/487-368

Претседател на Форум на Млади: Даниела Јовановска 078/694-643

Претседател на Форум на Жени: Фросина Младеновска 072/276-747

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Свети Николе: подготовките се во тек

Е-маил адреса: oo.svetinikole@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Свети Николе

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin