Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Ранковце

Mome SpasovskiПретседател на Општинска Организација: Моме Спасовски

Телефон за контакт: 070/833-174

Претседател на Форум на Млади: Формирањето е во тек

Претседател на Форум на Жени: Формирањето е во тек

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Ранковце: с. Петралица (се наоѓа лево од магистралниот пат на 50 метри)

Лице за контакт со граѓаните: Елена Стоилковска 077/541-435 (Потпретседател на ОО на ГРОМ-Ранковце) и Елена Крстевска 078/441-452 (Секретар на ОО на ГРОМ-Ранковце)

Е-маил адреса: oo.rankovce@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Ранковце

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од до часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin