Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Неготино

Tanja Trajkova StojkovskaПретседател на Општинска Организација: Тања Трајкова Стојковска

Телефон за контакт: 072/218-281

Претседател на Форум на Млади: Ѓорѓи Стојанов 078/337-775

Претседател на Форум на Жени: Христина Трајковска-Ангеловиќ 076/555-710

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Неготино: ул. Партизанска бр.2 (се наоѓа во центарот на градот во единаесет-катната зграда)

Лице за контакт со граѓани: Ѓорѓи Стојанов 075/978-549

Е-маил адреса: oo.negotino@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Неготино

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена од понеделник до сабота, со работно време: понеделник, среда, петок и сабота, од 17.00 часот до 19.30 и вторник и четврток, од 10.00 до 12.30 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin