Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Градско

pere spaskovskiПретседател на Општинска Организација: Пере Спасковски

Телефон за контакт: 078/494-832

Претседател на Форум на Млади: Формирањето е во тек

Претседател на Форум на Жени: Формирањето е во тек

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Градско: ул. Маршал Тито бб (до пазарчето, под градинката)

Лице за контакт со граѓани: Тодор Арсов

Е-маил адреса: oo.gradsko@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Градско

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 17 до 21   часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin