Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Чешиново-Облешево

ivana mitevaПретседател на Општинска Организација: Ивана Митева

Претседател на Форум на Млади: Дејан Гичев 078/749-175

Претседател на Форум на Жени: Формирањето е во тек

Е-маил адреса: oo.ceshinovoobleshevo@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Чешиново Облешево

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin