Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Аеродром

ljiljana mitovskaПретседател на Општинска Организација: Љиљана Митовска

Телефон за контакт: 070/325-940

Претседател на Форум на Млади: Александар Бујуковски 070/745-539

Претседател на Форум на Жени: Ана Дојчиновска Дракуловска 075/454-116 

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ-Аеродром во Скопје: Булевар Јане Сандански бр.109/2 (позади ВЕРО и Рударски институт, веднаш до Стаклар)

Лице за контакт со граѓани: Слободан Шошковски 072/227-120

Е-маил адреса: oo.aerodrom@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Аеродром

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 13 до 20 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin