Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Фотогалерија: Проф. д-р Зоран Поповски на средба со граѓани во Гази Баба

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin