Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Росоман

Zarko MarkovskiПретседател на Општинска Организација: Жарко Марковски

Телефон за контакт: 070/300-830

Претседател на Форум на Млади: Формирањето е во тек

Претседател на Форум на Жени: Формирањето е во тек

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Росоман: ул. Пролетереска, 1422 Росоман. Се наоѓа на главната улица во Росоман, спроти детската градинка, во близина на амбулантата.

Лице за контакт со граѓани: Славица Трипунова 078/220-045

Е-маил адреса: oo.rosoman@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Росоман

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 17 до 20.30 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin