Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Карпош

Претседател на Општинска Организација: 

Телефон за контакт: 

Претседател на Форум на Млади: Слободанка Георгиевска 075/292-943

Претседател на Жени: Добрила Андоновска 078/487-045

Седиште на Општинска Организација ГРОМ-Карпош во Скопје: ул. Рузвелтова бб влез 1 локал бр. 9 (на крстосницата меѓу булевар Теодосиј Гологанов и ул.Рузвелтова) 

Лице за контакт со граѓани: Елка Даскалова (секретар на ОО ГРОМ-Карпош) 078/313-412

Е-маил адреса: oo.karposh@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Карпош

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 09 до 22 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате на работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin