Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Кисела Вода

Претседател на Општинска Организација:  Крсте Петревски

Телефон за контакт: 075-333-638

Претседател на Форум на млади: 

Претседател на Форум на жени: Даница Ангеловска

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ-Кисела Вода во Скопје: 

Телефони за контакт со граѓани:

Е-маил адреса: oo.kiselavoda@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Кисела Вода

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 16 до 21 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin