Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Како да го дадам својот потпис во Аеродром?

ГРОМСекој граѓанин кој сака да го даде својот потпис за кандидатот за претседател на Република Македонија од Граѓанска опција за Македонија – ГРОМ, Зоран Поповски, треба да отиде во подрачното одделение на Државната изборна комисија во Трговскиот центар „Бисер„. Канцеларијата на ДИК се наоѓа на првиот кат  над фурната „Специјал“  наспроти синиот знак “NOKIA”. Канцеларијата е со метални шипки и лесно воочлива.

Со себе треба да носите валиден документ за идентификација (лична карта или пасош) кој ќе го предадете кај службеникот на ДИК, кој ве бара во компјутерската евиденција. Потоа во посебна просторија треба да го побарате образецот на кандидатот на ГРОМ, Зоран Поповски (на коj ќе стои од Група избирачи за Зоран Поповски-ГРОМ), и на него да го стави својот потпис.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin