Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Расте семејството на ГРОМ

oo-mapa-grom

ГРОМ

Граѓанската опција на Македонија, досега основаше 40 општински организации ширум Македонија. На основачките собранија освен претседатели на општинските организации беа формирани и надзорните и општинските одбори, а речиси во сите се формирани форумите на млади и форумите на жени.

 

ГРОМОсвен тоа, со засилени работни средби рапидно се шири семејството на ГРОМ, а со тоа и идејата и визијата на Граѓанската опција на Македонија. Тоа е уште еден показател дека ГРОМ е подготвен за старт на предвремени парламентарни избори.

 

 

Основачко собрание на ОО-ГРОМ во Крива ПаланкаИнаку основачките собранија беа масовно посетени од сите членови од општинските организации,а кон оваа нова партија во политичкото поднебје пристапуваат се повеќе членови и од поголемите и од помалите политички партии, што почна веќе да предизвикува бранување и напнатост на политичката сцена во Македонија.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin