Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Новогодишна честитка од ГРОМ

Граѓанската опција на Македонија –ГРОМ на сите свои членови, и на сите граѓани на Република Македонија им ги честита новогодишните и божиќни празници и им посакува многу здравје, лична среќа и успех во Новата 2014 година.

Нека оваа година биде година на мир, љубов и толеранција, на подем на граѓанинот и на граѓанската визија за Македонија.

 Стевчо Јакимовски

 Претседател на Граѓанска опција за Македонија-ГРОМ

Новогодишна честитка од ГРОМ

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin