Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

ГРОМВо недела, 29.12.2013 год. во 12 часот, во Бизнис салата на Скопски саем, ќе се одржи Втората седница на Централниот одбор на Граѓанската опција на Македонија-ГРОМ. На дневен ред се неколку суштински точки за функционирање на партијата, и тоа формирање на градската организација на ГРОМ, формирање на форумот на жени и форум на младите.

По тој повод, во 13.15 часот претседателот на Граѓанската опција на Македонија Стевчо Јакимовски ќе одржи конференција за печат за присутните медиуми.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin