Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Известување

ГРОМИзвршниот одбор на Граѓанска опција за Македонија ги известува своите членови од Неготино дека Основачкото собрание на оваа Општинска организација на ГРОМ, поради лошите временски услови, се одложува.

Истото ќе се одржи по новогодишните празници, а за деталите во врска со времето и местото на одржување, членовите на ГРОМ од Неготино ќе бидат благовремено известени.

 

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin