Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Претседателот на ОО на ГРОМ – Охрид, домаќин на градоначалникот на Винковци

Претседателот на Општинската организација на ГРОМ од Охрид, Љупчо Настоски, беше домаќин на градоначалникот на хрватската општина Винковци, Младен Карлиќ, и на неговиот заменик, Томислав Шариќ. Високите гости, градоначалникот и заменик-градоначалникот на Општина Винковци, на 7 и 8 декември, престојуваа во Охрид, по повод празникот Св. Климент Охридски, денот на патронот на овој град. Во рамките на нивниот престој, тие остварија средба со членот на Советот на Општина Охрид, Љупчо Настоски. Карлиќ и Шариќ беа на гости во Регионалната канцеларија на Граѓанската опција за Македонија - ГРОМ – Охрид и на средбата со  претседателот на Општинската организација на ГРОМ-Охрид, Љупчо Настоски, разговараа за продлабочување на меѓусебната соработка.Претседателот на Општинската организација на ГРОМ од Охрид, Љупчо Настоски, беше домаќин на градоначалникот на хрватската општина Винковци, Младен Карлиќ, и на неговиот заменик, Томислав Шариќ.

Високите гости, градоначалникот и заменик-градоначалникот на Општина Винковци, на 7 и 8 декември, престојуваа во Охрид, по повод празникот Св. Климент Охридски, денот на патронот на овој град. Во рамките на нивниот престој, тие остварија средба со членот на Советот на Општина Охрид, Љупчо Настоски. Карлиќ и Шариќ беа на гости во Регионалната канцеларија на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ – Охрид и на средбата со  претседателот на Општинската организација на ГРОМ-Охрид, Љупчо Настоски, разговараа за продлабочување на меѓусебната соработка.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin