Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Струмица

Sasho MilkovskiПретседател на Општинска Организација: Сашо Милковски

Телефон за контакт: 078/ 423-777

Претседател на Форум на Млади: Нена Донева  077/858-710  078/494 -802

Претседател на Форум на Жени: Петранка Ризова тел бр. 078 -568 -247

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Струмица: ул. Сандо Масев, наспроти Општина Струмица

Лице за контакт со граѓани: Ели Шунтева 078 494 811 и Нена Донева 078 494 802

Е-маил адреса: oo.strumica@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Струмица

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 12 до 20 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin