Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Сарај

Snezana JovkoskaПретседател на Општинска Организација: Снежана Јовкоска

Телефон за контакт: 070/818-978 и 078/494-861

Претседател на Форум на Млади: Јетмир Демири 072/590-021

Претседател на Форум на Жени: Формирањето е во тек

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Сарај: с.Шишево

Лице за контакт со граѓани: Симона Спиркова 078/423-997

Е-маил адреса: oo.saraj@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Сарај

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin