Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Охрид

Ljupco NastoskiПретседател на Општинска Организација: Љупчо Настоски

Телефон за контакт: 078/275-314

Претседател на Форум на Млади: Ристе Танкоски 078/494-860

Претседател на Форум на Жени: Драгана Крстевска 078/494-838

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Охрид: Ул.Партизанска лам.1/6, 6000 Охрид (во центарот на градот, дијагонално од Факултетот Св.Апостол Павле, од десната страна на хотел Палас во зградата на Ремис, на први кат)

Лице за контакт со граѓани: Сања Сарафиловска 046/209-470 и 078/494-841

Е-маил адреса: oo.ohrid@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Охрид

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена од понеделник до петок, со работно време од 10.30 до 17.30 часот и сабота и недела, по потреба. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin