Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Кичево

Претседател на Општинска Организација: Анто Трајаноски

Телефон за контакт: 070/318-197

Претседател на Форум на Млади: Даниела Костадиноска 078/318-209

Претседател на Форум на Жени: Светлана Милошевска 078/494-848

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Кичево: ул. Кузман Јосифовски Питу бб

Лице за контакт со граѓани: Боро Костоски

Е-маил адреса: oo.kicevo@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Кичево

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 10 до 19 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin