Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Кавадарци

Претседател на Општинска Организација: Божанка Минова

Телефон за контакт: 071/218-752

Претседател на Форум на Млади: Диме Ташев 078/418-613

Претседател на Форум на Жени: Весна Коцева 070/376-881

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Кавадарци: ул. Јадранска бб (во центарот на градот)

Лицe за контакт со граѓани: Борче Мантев – Секретар на Општинска Организација-ГРОМ Кавадарци, 076-200-899
Ленче Јовановска – Организационен Секретар на Општинска Организација-ГРОМ Кавадарци, 071-355-540
 Е-маил адреса: oo.kavadarci@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Кавадарци

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена секој ден, со работно време од 10 до 14 часот и од 18.30 до 20.30 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin