Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Гостивар

Претседател на Општинска Организација: Владко Костов

Телефон за контакт: 078/494-816

Претседател на Форум на Млади: Христина Петровска 078/369-776

Претседател на Форум на Жени: Симона Софрониевска 078/223-004

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Гостивар: ул. Мајор Филипоски бр.22 (наспроти малото пазарче)

Лице за контакт со граѓани: Божица Самојловска 078/444-618

Е-маил адреса: oo.gostivar@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Гостивар

Ве охрабруваме да учествувате на работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin