Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Чаир

tanja uradevikjПретседател на Општинска Организација: Татјана Урдаревиќ

Претседател на Форум на Млади: Николина Бошкова  078/891-780

Претседател на Форум на Жени: Луција Бошкова  078/912-601

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ-Чаир во Скопје: ул. Кемал Сејфула бр.27б, (наспроти бензиската пумпа на Макпетрол)

Лице за контакт со граѓани: Сузана Василковска тел. 078/494-829

Е-маил адреса: oo.cair@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Чаир

Краток опис: Работната канцеларија е отворена секој ден, со работно време од 10 до 18 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin