Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Општинска Организација: Битола

aleksandra stojanovskaПретседател на Општинска Организација: Александра Стојановска

Телефон за контакт: 078/494-820

Претседател на Форум на Млади: Формирањето е во тек

Претседател на Форум на Жени: Лидија Крстиќ-Стојановска 075/263-480

Седиште на Општинска Организација на ГРОМ во Битола: Комплекс Б, населба КАРПОШ (кај маркет Свети Тома, наспроти зграда Карпош 4)

Лице за контакт: Александар Димитровски – Секретар на ГРОМ Битола 078/494-818 и 047/ 553-027

Е-маил адреса: oo.bitola@grom.mk

Facebook профил: ГРОМ Битола

Краток опис: Работната канцеларија  е отворена од понеделник до петок, со работно време од 17 до 20 часот. Во канцеларијата може да ја добиете програмата на партијата, да се запознаете со истата и доколку Ви се допадне, да се зачлените со пополнување на пристапница.

Ве охрабруваме да учествувате во работни состаноци со членовите, на кои ќе можете да ги кажете своите предлози и проекти, да поставувате прашања и водите интерактивни дискусии.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin