Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Стевчо Јакимовски: Имавме доволно разбирање за менталните проблеми на Грција

ГРОМ На вчерашното Основачко Собрание на партијата на Стевчо Јакимовски, ГРОМ на општинската организација Аеродром која е 21 канцеларија на ГРОМ, претседателот на Граѓанската опција за Македонија даде кратка изјава за www.infomax.mk.

“Сметам дека активностите кои што ги превземаме како партија, отвореноста кон граѓаните и народот, новата граѓанска понуда која им ја нудиме на граѓаните е правиот погодок, и мислам дека тоа е причината поради која сме на високото трето место на рејтинг листите во Македонија, секако и поради довербата во мене како политичар” – изјави Јакимовски.

Тој воедно и предложи и нови земјоделски политики, зелена нафта без акциза за земјоделците, подобрување на земјоделската инфраструктура, укинување на данокот на доход за земјоделците, поради тоа што како што изјави “Од бува лој неможеме да бараме”.

Во изјавата г-дин Јакимовски се осврна и на проблемот со името, како и на неговите активноси како градоначалник.

Целата изјава и видеозапис на www.infomax.mk

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin