Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГРОМ Карпош ќе сади млади садници

ГРОМ Карпош ќе сади млади саднициПо повод денот на дрвото 27.11.2013 (среда), активисти на Општинската организација ГРОМ Карпош организираат засадување на садници. Засадувањето на 50 млади дрвца ќе биде со почеток во 10:00 часот, а ќе се  сади на зелената површина покрај кејот на Вардар, во непосредна близина на спортските терени во Влае 2 .

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin