Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Фотографии од Основачкиот конгрес на ГРОМ – 28.09.2013 година

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin