Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Отворање на првата канцеларија на ГРОМ во Велес – 31.07.2013 година

[nggallery id=8]

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin