Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

ГРОМ инкубатор на идеи

Tвојата позитивна енергија, мотивација, способност и квалитет вложи ги за себе и за својата иднина!
Кликни ТУКА и прати идеја, предлог, размислување или проект кој произлегува од твоите потреби и проблеми, учествувај активно во решавање на проблемите со кои се соочува Република Македонија!
inkubator-idei-520

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin