Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Говор на Жарко Јагодиќ – воен пензионер од СкопјеFjalimi I Zharko Jagodiqit – pensionist ushtarak nga Shkupi

– Они који ме познају, знају ме као духовит човек. У Републици Македонији живим одавно. Гледа се зар не? Са Стевчетом сам био и у 2009-ту годину, кад је водио тешку битку са ВМРО-ДПМНЕ. Зад њега сам стао и недавно, на локалним изборима. Драго ми јe што и сад је одлучио да крене наспрам двеју великих политичких странака. Његови политички противници свашта су причали о њему. А ја сам на то рекао: „Што су више клевете и лажи, Стевче нам је милији и дражи!“. Тако су и граѓани мислили. Али зашто? Зашто човек има резултате, поштује људе, и зна да побеѓује. Такви нам требају. Зато сам и ја вечерас овде, да дам свој допринос за следеќу победу!– Ata që më njohin, më dinë mua si njeri gazmor.Në Repiblikën e Maqedonisë jetoj që moti. Shihet apo jo? Me Stevçon kam qenë që në 2009-n, që ka  udhëhequr betejë të  rëndë me VMRO-n. Pas tij kam qëndruar edhe në zgjedhjet lokale.

Më vjen mirë që tani ka vendosur të shkoj kundër dy partive kryesore politike. Kundërshtarët e tij politik gjithqka flisnin për të.  Ndërsa unë për këtë gjë thoja:,, Sa më shum shpifje dhe gënjeshtra nga ana e kundërshtarëve të tij, Stevco për ne bëhet edhe më I dashur,, Edhe qytetarët keshtu si unë mendojnë. Por pse?

Sepse njeriu ka rezultate, respekton popullin dhe din të fitojë. Të tillë neve na duhen. Kjo është arsyeja që sonte jam unë këtu , të jap kontributin tim për fitoren e ardhshme.

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin