Интервју на Претседателот СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: Кога граѓаните одбраа дете за градоначалник, сега ќе си го слушаат како плаче!

09.12.2017 admin 0

  Интервју на Претседателот на партијата за порталот инфомакс во контекст на обвинувањата од страна на Стефан Богоев. Господине Јакимовски, новиот градоначалник Богоев по речиси двомесечно молчење […]

Прес конференција

15.10.2017 admin 0

Вечерва, во 21.30ч прес конференција во седиштето на ГРОМ ќе одржи кандидатот за градоначалник на Општина Карпош Стевчо Јакимовски.

БУГАРСКИ ВОЗ ВО КАРПОШ

15.10.2017 admin 0

15.10.2017 година Денешниот изборен ден во Општина Карпош почна бурно и со неправилности. Околу 10:30 часот на изборното место број 2645 забележан е обид на […]