Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

АГЕНДА за изборни единици 3 И 4 за 18.04.2014 година

АГЕНДА ЗА ИЗ 3 И 4

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin