Граѓанска Опција за Македонија

Граѓанска Опција за Македонија

Изборна единица 6

Предлог листа на кандидати за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија на Коалицијата ГРОМ во Изборната единица 6

Горан Анчески – носител на листа

 1. Горан Анчески – носител на листа
 2. Влатко Костов
 3. Виолета Јовановска
 4. Акит Незири
 5. Јонче Угриноски
 6. Јагода Милошевска
 7. Младенчо Филиповски
 8. Владимир Атанасовски
 9. Божица Самојловска
 10. Здравко Ристовски
 11. Сенада Шаиновска
 12. Зоран Стојановски
 13. Александар Серафимовски
 14. Ивица Костадиновски
 15. Татјана Тримческа
 16. Александар Савески
 17. Александар Премчески
 18. Гордана Андоноска
 19. Петроски Ранко
 20. Зипевски Васил

Споделете го линкот на социјалните мрежи
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin