АЛЕКСАНДАР ТРАЈАНОВСКИ: Макрадули чека влез во НАТО за почист воздух, а Шилегов мисли само како да им ги земе парите на граѓаните!

22.01.2019 admin 0

Претседателот на Градската Организација на Скопје на ГРОМ и член на Советот на Град Скопје, Александар Трајановски, денес одржа прес по повод енормното загадување на […]