Жална Вест

27.11.2020 admin 0

Почитувани, Со најдлабоко жалење ве известуваме дека денес почина нашиот почитуван колега Акит Незири. Неговото заминување беше ненадејно, неочекувано и нѐ остави во неверување и […]

КРСТЕ ПЕТРЕВСКИ: Централниот Изборен Штаб на ГРОМ e подготвен за претстојните избори

22.06.2020 admin 0

Централниот Изборен Штаб на Граѓанската Опција за Македонија-ГРОМ е целосно подготвен за претстојните парламентарни избори, изјави Крсте Петревски кој ќе раководи со ЦИШ на ГРОМ […]

ВЛАДАТА ДА ЈА ПРЕИСПИТА ОДЛУКАТА: Се нарушуваат човековите права на граѓаните од христијанска вероисповед, мерките се флагрантно кршење на верските обичаи,права и слободи загарантирани со сите меѓународни конвенции и дискриминација

04.06.2020 admin 0

Почитувани ФЛАГРАНТНО КРШЕЊЕ НА ВЕРСКИТЕ ПРАВА И СЛОБОДИ ГРОМ ги повикува членовите на Владата а особено министерот Филипче и политичарот Жарко Караџовски да прошетаат пред […]

ГРОМ ПОВИКУВА НА СМИРЕНОСТ И РАЗУМ: Не е време за популизам и собирање политички поени

24.03.2020 admin 0

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА Почитувани граѓани, Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ ги повикува сите политички фактори во Република Македонија вклучувајќи ја и владата на смиреност […]