Претседател – Стевчо Јакимовски

06.12.2013 grom 0

Претседател на ГРОМ-Стевчо Јакимовски Стевчо Јакимовски е роден на 27.8.1960 година. Дипломирал на Економскиот факултет во Скопје, 1987 година. Бил волонтер, новинар во спортската редакција […]