Љупчо Пренџов

09.02.2014 Joana Stanik 0

Љупчо Пренџов е роден на 2 октомври 1983 година во Велес. Според образованието е дипломиран политиколог на Правниот факултет „Јустинијан Први“ на Универзитетот „Св. Кирил […]

Тодор Чепреганов

18.12.2013 Joana Stanik 0

Тодор Чепреганов е роден на 20 септември 1955 година во Штип. На групата историја на Филозофско-историскиот факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ дипломирал во […]

Горан Анчески

18.12.2013 Joana Stanik 0

Горан Анчески е роден на 21 октомври 1966 година во Тетово. Дипломирал на Економскиот факултет во Скопје, а магистрирал  бизнис-администрација на Шефилд. Своето знаење и […]

Мавие Мехмети

18.12.2013 Joana Stanik 0

Мавие Мехмети е родена на 29 јуни 1987 година, во Скопје. Таа е дипломиран професор по албански јазик и книжевност  на Филолошкиот факултет ,,Блаже Конески“. […]