Тодор Чепреганов

18.12.2013 grom 0

Тодор Чепреганов е роден на 20 септември 1955 година во Штип. На групата историја на Филозофско-историскиот факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ дипломирал во […]

Горан Анчески

18.12.2013 grom 0

Горан Анчески е роден на 21 октомври 1966 година во Тетово. Дипломирал на Економскиот факултет во Скопје, а магистрирал  бизнис-администрација на Шефилд. Своето знаење и […]

No Image

Претседател

06.12.2013 grom 0

Стевчо Јакимовски е роден на 27.8.1960 година. Дипломирал на Економскиот факултет во Скопје, 1987 година. Бил волонтер, новинар во спортската редакција на Радио Скопје, јануари-јуни […]