No Image

Општинска Организација: Битола

09.12.2013 grom 0

Претседател на Општинска Организација: Александра Стојановска Телефон за контакт: 078/494-820 Претседател на Форум на Млади: Формирањето е во тек Претседател на Форум на Жени: Лидија Крстиќ-Стојановска 075/263-480 […]

No Image

Општинска Организација: Велес

09.12.2013 grom 0

Претседател на Општинска Организација: Штеријо Николов Телефон за контакт: 075/423-661 E-маил адреса: shterijo.nikolov@grom.mk Претседател на Форум на Млади: Благојче Димитриев – телефон за контакт: 072/209-273 Претседател на […]