No Picture

Хуманитарен „STAND UP“ на ФОМ ГРОМ

30.03.2016 admin 0

30.03.2016 година Во „Кинотека на Македонија’“, во библиотеката „Другарче“, Форумот на Млади организираше, уште една во низа, хуманитарна активност. Повеќе од еден час, претседателот на […]