No Picture

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: ИЛИ ВЛАДА ИЛИ БИЗНИС

11.09.2017 admin 0

11.09.2017 година Потпретседателот на Граѓанската опција за Македонија, Љупчо Пренџов денеска одржа прес-конференција за медиумите, по повод најновите случувања на економско-политичката сцена во државава.

No Picture

ПРЕС -КОНФЕРЕНЦИЈА: 100 ДЕНА ОТКАКО СДСМ ГИ ПРОДАДЕ МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

06.09.2017 admin 0

06.09.2017 година По повод стоте дена од формирање на новата Влада на Република Македонија, денеска, потпретседателот на Граѓанската опција на Македонија, Љупчо Пренџов одржа прес-конференција […]

No Picture

ЈАКИМОВСКИ: БРЗО РАСЧИСТУВАЊЕ НА ДИПЛОМАТСКИОТ СКАНДАЛ И ПОЛИТИКА НА ЕКВИДИСТАНЦА

22.08.2017 admin 0

22.08.2017 година Претседателот на Граѓанската опција за Македонија Стевчо Јакимовски на  прашањето за повлекување на службениците во Српската амбасада во Република Македонија, се изјасни дека […]