No Picture

ГРОМ промовирана во КавадарциOQM në Kavadar

09.06.2013 admin 0

Поранешниот градоначалник на Кавадарци Панчо Минов и неговата граѓанска опција за Кавадарци се приклучуваат кон Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ. Минов посочи дека ја […]

No Picture

ГРОМ во КумановоOQM Në Kumanovë

06.06.2013 admin 0

Во Куманово претседателот на Иницијативниот одбор на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ, Стевчо Јакимовски и домаќинот Виктор Цветковски го испија првото заедничко кафе најавувајќи […]

No Picture

Говор на Стевчо ЈакимовскиFjalimi I Stefço Jakimovskit

29.05.2013 admin 0

Добровечер почитувани граѓани на Република Македонија, добровечер присутни гости, членови, симпатизери и идни поддржувачи на граѓанската опција на Македонија во периодот по локалните избори бев преплавен […]