No Picture

Основачко собрание на ОО на ГРОМ – Чаир

05.12.2013 admin 0

ВИСТИНСКИ МОМЕНТ ЗА МУЛТИЕТНИЧКИ КОНЦЕПТ Инспиративниот говор на потпретседателката на Граѓанска опција за Македонија, Мавие Мехмети, го одбележа 24. Основачко собрание на Општинска организација на […]

No Picture

ГРОМ ги разбуди надежите на бутелчани

29.11.2013 admin 0

На денешното основачко Собрание кое се одржа во административната зграда на општина Бутел, дипломираниот инженер архитект Вангел Караиванов, беше избран за претседател на општинската организација […]