No Picture

Новогодишна честитка од ГРОМ

02.01.2014 Joana Stanik 0

Граѓанската опција на Македонија –ГРОМ на сите свои членови, и на сите граѓани на Република Македонија им ги честита новогодишните и божиќни празници и им […]

No Picture

Втора седница на ЦО на ГРОМ

29.12.2013 admin 0

ГРОМ РАПИДНО СЕ ШИРИ НИЗ МАКЕДОНИЈА За само три месеци од своето официјализирање, Граѓанската опција на Македонија-ГРОМ успеа да формира 35 општински организациии ширум Републиката […]

No Picture

Известување

27.12.2013 Joana Stanik 0

Извршниот одбор на Граѓанска опција за Македонија ги известува своите членови од Неготино дека Основачкото собрание на оваа Општинска организација на ГРОМ, поради лошите временски […]