No Picture

Основачко собрание на ФОМ – говор на претседателот на Форумот на млади при ГРОМ, Бојан Велевски

27.01.2014 Joana Stanik 0

Почитуван претседателе Јакимовски, почитувани членови на Централниот и Извршниот одбор, почитувани членови на Централниот одбор на Форумот на Млади – ГРОМ, драги пријатели, гости и, […]

No Picture

Основачко собрание на ФОМ – говор на претседателот на Граѓанската опција на Македонија, Стевчо Јакимовски

27.01.2014 Joana Stanik 0

Почитувани млади, почитувани членови на извршниот одбор на ГРОМ, почитувани членови на ЦО на ГРОМ, почитувани присутни и гости. Вечерва сум горд. Искрено сум возбуден […]

No Picture

Работна средба меѓу градоначалниците на Општина Карпош и на Општина Винковци

23.01.2014 Joana Stanik 0

ЧЕКОР КОН ЗБРАТИМУВАЊЕ  Пред два дена, градоначалникот на Општина Карпош, и лидер на ГРОМ, Стевчо Јакимовски оствари работна средба со градоначалникот на хрватската општина Винковци, […]