No Picture

ГРОМ на свечената панихида за Гоце Делчев

04.02.2014 Joana Stanik 0

Висока партиска делегација на Граѓанската опција за Македонија – ГРОМ, составена од претседателот Стевчо Јакимовски, потпретседателот  Горан Анчески и генералниот секретар Виктор Цветковски, присуствуваше на […]

No Picture

ГРОМ работно низ Македонија

03.02.2014 Joana Stanik 0

Потпретседателот на Граѓанската опција за Македонија, м-р Горан Анчески, заедно со членовите на Извршниот одбор на ГРОМ, д-р Светлана Трбојевиќ и м-р Штеријо Николов, беа […]