No Picture

ГРОМ Е БАЛАНС НА ПОЛИТИЧКАТА СЦЕНА

22.04.2014 admin 0

22.04.2014 година – Митинг во Куманово Караванот на Граѓанската опција за Македонија неуморно продолжува да крстари низ Македонија. Притоа, тој вечерва, покрај денските средби со […]

No Picture

СРЕДБА ОДИХР–ГРОМ

22.04.2014 admin 0

ДИК СЕРИОЗНО ТРЕБА ДА СЕ ПОЗАБАВИ СО НЕВАЖЕЧКИТЕ ЛИВЧИЊА Денес, 22 април, во 14 часот, во просториите на штабот на Граѓанската опција за Македонија – […]

No Picture

НИЕ НУДИМЕ НАДЕЖ, А НАДЕЖТА Е ГРОМ

21.04.2014 admin 0

21.04.2014 година Подобрување на условите во основните училишта „Јоаким Крчовски“ и „Илинден“, подобрување на квалитетот на здравствените услуги, на патната инфраструктура, на одводната и на […]

No Picture

За Велигден од ФОЖ – Карпош

17.04.2014 Joana Stanik 0

Форумот на жени ГРОМ-Карпош, во пресрет на големиот христијански празник Велигден, организираше хуманитарна акција, споделувајќи искрена љубов кон 47 семејства, донирајќи мал прилог кон традиционалните […]

No Picture

ГРОМ Е МАКЕДОНИЈА ВО МАЛО

16.04.2014 admin 0

16.04.2014 година – Митинг на ГРОМ во хотел „Континентал“ „Власта и душата најтешко се испуштаат“! Со оваа народна крилатица лидерот на ГРОМ ги дигна на […]