No Picture

Трибина на ГРОМ Струмица

17.12.2015 admin 0

16.12.2015 година Актуелната политичка криза која е предвидено да се разреши на закажаните предвремени парламентарни избори на 24 април, 2016 година, беше повод општинската организација […]

No Picture

ГРОМ-КАРПОШ „НАПОЛНИ“ ДВЕ ГОДИНИ

27.11.2015 admin 0

Во присуство на високи партиски функционери, членови и симпатизери на ГРОМ, вечерва се одржа пригоден коктел, по повод двегодишнината од формирањето на општинската организација ГРОМ-Карпош. […]

No Picture

Форумот на жени ГРОМ – Карпош со хуманитарна мисија во транзитниот прифатен центар – Табановци

16.11.2015 admin 0

Форумот на жени ГРОМ – Карпош оствари хуманитарна мисија во Транзитниот прифатен центар – Табановци. Табановци, во последните шест месеци е северната дестинација кон која […]