БУГАРСКИ ВОЗ ВО КАРПОШ

15.10.2017 admin 0

15.10.2017 година Денешниот изборен ден во Општина Карпош почна бурно и со неправилности. Околу 10:30 часот на изборното место број 2645 забележан е обид на […]